{month}
{day}

Kapkodd a lábad, Asztalitenisz megyei döntőA sorversenyen 4 csapat mérte össze tudását, gyorsaságát, ügyességét különböző  feladatokban a  győzelemért.

A legjobb végül Várpalota csapata lett, így ők képviselik megyénket Győrben az országos versenyen. Ezután került sor az asztalitenisz versenyre 3 korcsoportban, fiú és leány kategóriában. Itt is nagy volt a tét, mivel a korcsoportonként és nemenként az első 2 helyezett továbbjut az országos versenyre.   A tanulók érezték ezt a terhet és minden meccsükön nagyon koncentráltan és sportszerűen játszottak.


Asztalitenisz versenyt a megyében élő tanulásban akadályozott és értelmileg akadályozott diákok részére 3 korcsoportban, fiú és leány kategóriában.  A Szász Márton Általános Iskola 8 tanulója (3 középsúlyos értelmi fogyatékos és 5 tanulásban akadályozott) vett részt a versenyen. Az első 2 helyezett továbbjutott az országos diákolimpiára, melynek helyszínei: Budapest (III.-IV. korcsoport) illetve Baja(V.-VI. korcsoport). A versenyzők minden mérkőzésükön koncentráltan és sportszerűen játszottak, melynek köszönhetően az iskola 7 tanulója képviselheti Veszprém megyét az országos döntőben.